+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αρχείο Ενημερώσεων Αναγνωστών / ΣΗΜΕΡΑ  ↗

24-06-2024 Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα: Εκδήλωση Αγανάκτησης και Τιθέμενα Ερωτήματα. Αναλυτικότερα ↗

21-06-2024 Κατάθεση Προτάσεων κατά της Δ.Ο.Υ. Ρόδου και των 476/2000 & 416/2011 αναγκαστικών κατασχέσεων.  Αναλυτικότερα  

21-06-2024 Κατάθεση Συμπληρωματικής Προσθήκης - Αντίκρουσης κατά των κληρονόμων του αείμνηστου αδελφού μου Γιώργου.  Αναλυτικότερα 

16-06-2024 Αναμονή έκδοσης απόφασης για τις με αριθμό κατάθεσης 255/19-09-2022  &  212/27-07-2022 εφέσεις μου αντίστοιχα κατά των Ιωάννη Μανουσέλη   &  Αχμέτ Καπακλή    που συζητήθηκαν αμφότερες κατά την δικάσιμο της  22-09-2023    από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου. 

Επίκαιρα / Σημαντικά Ντοκουμέντα

Αγαπητοί αναγνώστες.
Θέτω στη διάθεση Σας κατωτέρω την υπ' αριθμόν 276/29-11-2023    Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου κατά της από 31-03-2023   έγκλησης μου, με Α.Β.Μ.: Ε2023/1696  την οποία να Σας θυμίσω ότι είχα γνωστοποιήσει στον Πρωθυπουργό μας, διά της από 02-04-2023   επιστολής   μου, η οποία  έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 1847/04-04-2023  προκειμένου να λάβει γνώση αυτής, μήπως και πατάξει το ''βαθύ κράτος'' , τουλάχιστον στο υπέρλαμπρο και εθνικά πολύτιμο νησί μας τη Ρόδο. 
Η συγκεκριμένη διάταξη μου επιδόθηκε την 06-12-2023   και αυθημερόν, κατόπιν σχετικού αιτήματος μου, εκδόθηκε η υπ' αριθμόν  431/06-12-2023   Πράξη του Πρωτοδικείου Ρόδου, διορισμού δικηγόρου, προκειμένου να καταθέσω Προσφυγή  κατά αυτής, Ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.
Ενημερώθηκα δε τηλεφωνικά, από την γραμματεία του Πρωτοδικείου Ρόδου, ότι ήδη ο διορισθείς δικηγόρος αποποιήθηκε και διορίστηκε νέος, την πράξη διορισμού του οποίου ακόμη δεν έχω στην κατοχή μου. 

Αγαπητοί αναγνώστες.
Επιτρέψτε μου να Σας θυμίσω ακόμη, το πλαίσιο μέσα στο οποίο όλα τα μακροχρόνια κατά εμού διαδραματίζονται και τελειωμό δεν έχουν, ώστε να κατανοήσετε το γιατί κανείς δεν τιμωρείτε και η κατάσταση συνεχώς εκτραχύνεται, επιδιώκοντας όλοι απελπισμένα την εξωτερίκευση της οργής μου, προκειμένου να με καταστήσουν υπόλογο και να με στείλουν είτε στη φυλακή ,  με στημένα    συμβάντα   και ψευδείς κατηγορίες ,  είτε στο ψυχιατρείο .   

Προς τούτο, θέτω λοιπόν στη διάθεση Σας:
Την υπ' αριθμόν 3651/2002   απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου διά της οποία ο νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος    Οικονόμου, ως πρόεδρος Πρωτοδικών Ρόδου και πρόεδρος του Δικαστηρίου επέβαλε την ποινή των τριών ετών φυλάκισης στον Ιωάννη Μανουσέλη  .
Το υπ' αριθμόν 327/26-07-2006   έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, διά του οποίου ο νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος   Οικονόμου,  ως Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, εισήγαγε την από 21-07-2006   αίτηση του Ιωάννη Μανουσέλη, διά πληρεξούσιου   δικηγόρου προς αποφυγή σύλληψης του, για μετατροπή της ποινής φυλακίσεως του των τριών ετών, που ο ίδιος ως πρόεδρος του Δικαστηρίου του επέβαλε  , σε χρηματική. 
Την υπ' αριθμόν 2711/26-06-2006   απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου διά της οποίας μετετράπη σε χρηματική η ποινή φυλακίσεως του Ιωάννη Μανουσέλη.
Ο νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος   Οικονόμου   προέβη σε αυτή του την παράνομη ενέργεια ενόσω είχε εκδοθεί η υπ' αριθμόν  2222/22-11-2005  απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου (ΣΤ’ ποινικό Τμήμα – Σε Συμβούλιο) για τον κατηγορούμενο και ενόσω είχε στα χέρια του τις από 13-05-2005 ↗ ,  08-07-2005 ↗ ,  και 12-12-2005 ↗ ,  καταγγελίες μου για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Αν θέλεις να μάθεις το ποιόν κάποιου, δώσε του εξουσία. 
Ο νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος   Οικονόμου , θεωρεί τον θεσμό της Δικαιοσύνης και δη την Εισαγγελία μαγαζί του πατέρα του, που κληρονόμησε και ομοίως ενεργεί.
Εκμεταλλεύεται το Κύρος και την Αξιοπιστία της Δικαιοσύνης και δη της Εισαγγελίας, προς ίδιον όφελος, επιδεικνύοντας την θεσμική του δύναμη που απέκτησε στην πλάτη τη δική μου ρίχνοντας με βορά στον Ανδρέα Φραγκίσκου Μαντζόν   και την συμμορία του, πρωτοπαλίκαρο της οποίας είναι ο Ιωάννης Μανουσέλης , προστατεύοντας τους, ελέγχοντας   (Δικαστικά Έξοδα: 10.500 € ???) και κατευθύνοντας   (Δικαστικά Έξοδα: 31.315 € ???)  τις αποφάσεις   ( Δικαστικά Έξοδα: 31.915 € ???) και τις ενέργειες της Δικαιοσύνης   και της Εισαγγελίας  .

Για τον συγκεκριμένο Εισαγγελέα, έχω προβεί:
Στην από 06-02-2020    Αίτηση Παρέμβασης    του Γενικού Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Στην από 20-02-2022    Ενημέρωση - Καταγγελία - Αίτηση    μου προς τον Γενικό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κοινοποιώντας όπου κατά την κρίση μου έκρινα αρμόδιους.
Στην από 18-06-2023    Επιστολή Ευαισθητοποίησης -  Καταγγελία   μου προς τον Διοικητή   της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)   και λοιπούς κατά την κρίση μου αρμοδίους, της Ελληνικής Πολιτείας, καθόσον στο χώρο της Δικαιοσύνης επικρατεί στον ύψιστο βαθμό η αρχή της συναδελφικής αλληλεγγύης και αυτοπροστασίας, έως του σημείου έκθεσης της ίδιας της Δικαιοσύνης και της Εισαγγελίας για να προστατευτεί   εκείνος   που διαχρονικά   την εκθέτει ,  θεωρώντας την τσιφλίκι του πατέρα του και ενεργώντας προς ίδιον όφελος.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Η τελευταία επιστολή μου προωθήθηκε από τον Διοικητή   της ΑΑΔΕ  και προς την Επιτροπή Ελέγχου   Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και είμαι σε αναμονή πορίσματος από αμφότερες.
Ευελπιστώ να έχω σύντομα σχετικά νέα, καθώς η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη.
Κρίνομαι, εσφαλμένα βεβαίως, αναλώσιμος και αναλόγως επικινδύνως κατά εμού πράττουν οι Ανδρέας Φραγκίσκου Μαντζόν  και ο νυν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος   Οικονόμου , μεταχειριζόμενοι αμφότεροι και αντιστοίχως την πάρα πολύ μεγάλη κύρια οικονομική   και κύρια θεσμική    κοινά αμφότεροι  δύναμη   που διαθέτουν.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Σεις Είστε η δική μου δύναμη και χωρίς τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, οι ανωτέρω αναφερόμενοι ''κύριοι'' θα είχαν ήδη πετύχει τους ποταπούς κατά εμού σκοπούς τους.
Σας Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αθέατη στήριξη και προστασία Σας.

Ρόδος 11-12-2023

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός. 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Λογαριασμός: 4610 0139 008

IBAN: GR51 0110 4610 0000 4610 0139 008

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos

                                                                                                                          Προς:
                                  Ρόδος 02-04-2023                                                              Πρωθυπουργό Της Ελλάδας
                                                                                                                          Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.

                                  Θωμάς – Δημήτριος Σπανός Του Χρήστου
                                  Α.Δ.Τ.: ΑΗ 950857
                                 Λοιπών Στοιχείων Ως Υποσέλιδο

Θέμα: Σύγκρουση με το ‘’βαθύ κράτος’’.

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κοντά σου με φέρνει η πρόσφατη Εθνική μας τραγωδία, το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη, που ανέδειξε τις παθογένειες της πατρίδας μας και το ‘’βαθύ κράτος’’, που δυστυχώς υπάρχει ακόμη στη  πατρίδα μας, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σου να συγκρουστείς μαζί του και να το εξαλείψεις.
Ήταν ένα ατυχές συμβάν που στιγμάτισε αρνητικά τα τόσα πολλά που έχεις κάνει στην πατρίδα μας, ηγούμενος αυτής, επάξια και με το παραπάνω.
Αυτό δεν είναι αβροφροσύνη.
Είναι  η πραγματικότητα, αναγνωρισμένη από την παγκόσμια κοινότητα και τους ηγέτες της υφηλίου, που με κάθε αφορμή όλοι τους το αναγνωρίζουν και θετικά σου το καταλογίζουν και που σε κάθε περίπτωση οι δείκτες και οι αριθμοί, το επιβεβαιώνουν.

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο καθένας μας, όπου έχει ταχθεί.
Γεννήθηκες για να κυβερνήσεις τη χώρα και αυτό κάνεις, ομολογούμενα και αποδεδειγμένα, καλύτερα από τον κάθε ένα.
Μας κάνεις περήφανους ανά την υφήλιο και αυτό, όλοι οι Έλληνες, σου το οφείλουμε.
Προσωπικά, το μόνο πράγμα που ξέρω και θέλω να κάνω είναι το εμπόριο.
Όμως, ο τόπος στον οποίο διάγω και ασκώ τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, ελέγχετε από αυτό το ‘’βαθύ κράτος’’, που έχει τις ρίζες του στην Ιταλική κατοχή.
Ναι.
Δυστυχώς, εμείς εδώ στη Ρόδο, την τόσο εθνικά πολύτιμη, τελούμε ακόμη υπό κατοχή.

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για κάθε πολιτικό, κάθε χειραψία, είναι και μια υποψήφια ψήφος.
Προσωπικά, δύσκολα, τείνω το χέρι μου, για να χαιρετήσω κάποιον.
Οι δημόσιες σχέσεις, δεν είναι το φόρτε μου.
Δεν θα μπορούσα και σίγουρα δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να γίνω πολιτικός.
Όμως, όπου και όπως μπορώ, πρόθυμα προσφέρω και αυτό το νόημα έχει η παρούσα, σε συνέχεια άλλων επιστολών μου και προς εσένα.
Η δε πολιτική μου ταυτότητα διακρίνεται από το γεγονός ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ κάτι άλλο, παρά μόνον Νέα Δημοκρατία.

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επεξεργαζόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις, ενίοτε, όλοι μας, μπορούμε να προβλέψουμε τι μέλλει γενέσθαι. 

Επίτρεψε μου να σου θυμίσω, ενδεικτικά, την τελευταία μου προς εσένα κοινοποίηση της επιστολής μου προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου του Πρωθυπουργικού σου γραφείου 3632/26-04-2021 και την οποία προς υπενθύμιση σου επισυνάπτω.  Τούτη δε, είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά στον ακολουθούμενο σύνδεσμο:
https://www.spanosthomas.eu/elliniki-politeia/efxes-ethnikes-anisyxies-provlimatismoi/arxigos-geetha-efxes-pasxa-efxaristies-diethneis-sygkyries-2021
Από αυτήν ξεχωρίζω δύο προτάσεις μου, για την Γείτονα, που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και αυτό επρόκειτο να συμβεί ανεξάρτητα με τη  πρόσφατη μεγάλη τραγωδία των σεισμών που της συνέβη. Τούτοι, απλά επέτειναν τις εξελίξεις.

«Οι ήδη διαμορφούμενες δυσμενείς διεθνείς συγκυρίες για αυτήν, είναι πλέον μη αναστρέψιμες.
Ως διέξοδο της πλέον από αυτές θα της υποδεικνύεται η  καλή διαγωγή της προς εμάς, καθώς η διεθνής κοινότητα και δη οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, πρόκειται να της υπενθυμίζουν και να της καταδεικνύουν ότι οι σχέσεις της με την Ευρώπη περνάνε πλέον από την Αθήνα.»

«Της έχει ήδη φορεθεί το βρεγμένο πετσί στο λαιμό της και πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι αυτό να στεγνώσει.»

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα μόλις ανωτέρω, παρατηρώντας και επεξεργαζόμενος πρόσωπα και καταστάσεις, ήσαν προβλέψεις, που ήδη επαληθεύτηκαν.

Η παρούσα, στηρίζεται σε γεγονότα.

Είναι γεγονός ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη αργοπορεί και καθίσταται ανάχωμα στη  πρόοδο της χώρας μας.  Όλοι μας της κάνουμε κριτική.
Ενόσω, θα έπρεπε να την βοηθήσουμε και να της συμπαρασταθούμε.

Είναι γεγονός ότι το υπέρλαμπρο νησί μας η Ρόδος, πέραν του γεγονότος ότι εισφέρει τα μέγιστα στον Εθνικό κορβανά, ως πρώτιστος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, είναι, κατά μία έννοια και το ‘’θησαυροφυλάκιο’’ της χώρας, καθώς ορίζει με το υπέρ πολύτιμο Καστελόριζο την ΑΟΖ μας και διασφαλίζει, πιθανόν, τα τελευταία ορυκτά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη μας, για λογαριασμό της πατρίδας μας.

Είναι γεγονός ότι η Ρόδος μας, ήταν σε πολιτικό επίπεδο χρωματισμένη στα πράσινα και αυτό οφειλόταν στο ‘’βαθύ κράτος’’ που περιορισμένα βέβαια, ακόμη υπάρχει και δυστυχώς ως ανωτέρω ανέφερα, οφείλεται και ανάγεται της Ιταλικής κατοχής.

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση έχει ανατραπεί και αυτό οφείλετε κυρίως σε δύο ικανά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μας.
Τον περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο μας Αντώνη Καμπουράκη. Αυτό βέβαια είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις.
Αποτελούν ένα αγαστά συνεργάσιμο δίδυμο που έχει κομίσει σε Περιφέρεια και Δήμο, μετρήσιμα, πρόοδο και ευημερία.

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, πρέπει για όλους τους Έλληνες, σε Εθνικό επίπεδο και για όλους τους Δωδεκανήσιους και δη τους Ροδίτες, σε τοπικό επίπεδο, να συνεχίσουμε ως έχουμε, για να έχουμε ηρεμία, πρόοδο και ευημερία.
Προς αυτή την κατεύθυνση, από την μεριά μου, όπου κληθώ και μπορώ, είμαι πρόθυμος να προσφέρω και τούτο πράττω και με την παρούσα, καθώς πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω την δυνατότητα σε εσένα να μεριμνήσεις για την εκρίζωση του ‘’βαθέως κράτους’’ τουλάχιστον στο υπέρλαμπρο νησί μας, τη Ρόδο μας, που είχε χρωματίσει πράσινο το νησί μας. Ώστε, να μην έχουμε πισωγυρίσματα.
Την δυνατότητα αυτή μπορείς να αποκτήσεις λαμβάνοντας γνώση της από 31-03-2023 εγχειρισμένης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έγκλησης μου.
Τούτη, μετά τεκμηρίωσης, είναι αναρτημένη και στον ακολουθούμενο διαδικτυακό σύνδεσμο:
https://www.spanosthomas.eu/elliniki-dikaiosyni/eisaggelia/eisaggelia-protodikon-rodou/egklisi-kata-andrea-mantzon-sia-mafia-rodou-arthro-46-187-pk
Δεν σου ζητώ να παρέμβεις. Κάτι τέτοιο, δεν ενδείκνυται.
Σου ζητώ απλά να λάβεις γνώση και να πράξεις ανάλογα, κατά πως εσύ κρίνεις, από την δική σου μεριά και το δικό σου μετερίζι. 

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Αγαπητέ Μας Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Μας.
Φίλε Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως ανωτέρω εκτέθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη, αντί κριτικής και παρέμβασης, χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση.
Ευελπιστώντας, με την παρούσα, να έχω προσφέρει κατά ελάχιστο, σου εύχομαι καλό εκλογικό αγώνα και σε περιμένω στη Ρόδο, να σου σφίξω το χέρι, αν όχι προεκλογικά, στην δεύτερη Πρωθυπουργική σου θητεία.

Φιλικότατα.
Θωμάς Χρήστου Σπανός.