+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όσες φορές παρέβηκα τις συμβουλές των γονιών μου, την πλήρωσα πολύ ακριβά και έχασα πολλά χρόνια  από τη ζωή μου.
Η μητέρα μου έλεγε: «άνθρωπο που τον λυπάσαι, θα έρθει καιρός να τον φοβάσαι».
Δεν την άκουσα και το πλήρωσα πολύ ακριβά αυτό και σε χρήμα και σε χρόνο, οδήγησα τη ζωή μου πολύ μακριά από εκεί που ήθελα να πάω, παραβαίνοντας αυτή της τη συμβουλή.
Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων αλλάζει ανάλογα με τις καταστάσεις που διάγουν.
Όσο ποιό δουλοπρεπής είναι κάποιος, τόσο ποιό αδίστακτος γίνεται, αναλόγως των καταστάσεων που διαβιεί.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Το καλοκαίρι του 2001 προερχόμενος από μια ακόμη οικονομική καταστροφή, δραστηριοποιούμενος πλέον μόνος χωρίς προσωπικό, εξόφλησα κάθε οικονομική υποχρέωση μου, προς τον Μανουσέλη Ιωάννη από τον οποίο αγόρασα σε παρένθετο πρόσωπο, την κυρία Ελένη Καρόφτη του Μερκουρίου, όλη την οριζόντια ΓΑΜΜΑ (Γ) στην 84 Κτηματολογική Μερίδα Γαιών Ρόδου.
Ελαφρυμένος πλέον από τις υποχρεώσεις μου προς τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’ άρχισα να ανακάμπτω και πάλι οικονομικά δραστηριοποιούμενος  πάντα μόνος.
Ο συγκεκριμένος  ‘’κύριος’’ ευρισκόταν σε οικονομική ανέχεια και μου φορτώθηκε κατά τα κοινώς λεγόμενα, όπως και σε πολλούς άλλους και βιοποριζόταν με υποσχέσεις προς όλους, ότι σύντομα θα αρχίσει να πουλά και θα μας επιστρέψει τα δανεικά και αγύριστα.
Επειδή είχα αγοράσει από αυτόν, όπως και πολλοί άλλοι και γνωρίζαμε ότι ναι μεν έχει οικονομική αδυναμία, όμως είχε και έχει ακίνητη περιουσία και σε δεδομένη στιγμή θα μας επέστρεφε τα οφειλόμενα, τα οποία ακόμη και σήμερα από πληροφορίες μου σε πάρα πολλούς ακόμη οφείλει.
Επειδή ήταν πάρα πολύ φορτικός σε σημείο να βγαίνω  από το σπίτι μου και να τον βλέπω να με περιμένει, να επιστρέφω από δρομολόγιο στην αποθήκη μου και να τον βλέπω να με περιμένει για να μου ζητήσει να τον εξυπηρετήσω οικονομικά ή να του δώσω εμπορεύματα για να βιοποριστεί η οικογένεια του.
Άλλοτε για να πληρώσει τη ΔΕΗ του σπιτιού του που του είχαν κόψει το ρεύμα και άλλοτε για ιατρικούς η άλλους λόγους, επιζητούσε και προκαλούσε την λύπη για να αποσπάσει την οικονομική μου βοήθεια.
Ήθελα με κάθε τρόπο να σταματήσει αυτή η αφόρητη πίεση που μου ασκούσε σε καθημερινή βάση  και μου είχε ‘’φορτωθεί’’, όμως δεν υπαναχωρούσε και σε δεδομένη στιγμή, έχοντας μου ήδη αποσπάσει αρκετά χρήματα, εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί μου με ρούχα του να μου τα πουλήσει, κάτι που με έκανε να τον αποδιώξω όπως ήταν, δεν άντεχα να τον βλέπω μονίμως μπροστά μου να μου ζητάει δανεικά και αγύριστα.
Επανήλθε προτείνοντας μου, για πολλοστή φορά, να μου πουλήσει δίπλα στο ήδη υφιστάμενο κτίριο μου, την μελλοντική οριζόντια  ΖΗΤΑ (Ζ), κάτι στο οποίο ενέδωσα μετά από πολλές προς τούτο πιέσεις του και για να εισπράξω τα όσα ήδη μου όφειλε και για να τον ξεφορτωθώ από την καθημερινή αφόρητη ψυχολογική πίεση που μου ασκούσε.
Διά του υπ’ αριθμόν 9825/13-12-2001 προσυμφώνου αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Μητσού Χρυσάνθης απέκτησα την διπλανή μου μελλοντική οριζόντια ιδιοκτησία.
Επειδή  ευρισκόμουν  σε συνεχή πίεση και δραστηριοποιούμουν μόνος με πνεύμα και σώμα μονίμως καταπονημένο, βρήκε πρόσφορο έδαφος και εξωτερίκευσε άμεσα τον εαυτό του ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’.
Πρώτα – πρώτα με εξαπάτησε στο ανωτέρω συμβόλαιο 9825/13-12-2001 και την αέρινη στήλη του μελλοντικού κτιρίου την οποία είχε συμφωνήσει να μου παραδώσει μαζί με όλο το μελλοντικό κτίριο δεν την συμπεριέλαβε σε αυτό. Κάτι που μου διέφυγε κατά την υπογραφή του συμβολαίου και το οποίο διορθώσαμε μετά από πολύ και μεγάλη προς τούτο ταλαιπωρία μου, διά του υπ’ αριθμόν 10164/14-06-2002 προσυμφώνου αγοραπωλησίας της ιδίας συμβολαιογράφου.
Την ιδία δε ημέρα υπέγραψε και την παράταση του πρώτου υπ’ αριθμόν 9825/13-12-2001 συμβολαίου έως και την 30-06-2012, διά του υπ’ αριθμόν 10165/14-06-2002 συμβολαίου πράξης παράτασης προσυμφώνου της ιδίας και πάλι συμβολαιογράφου, καθώς δεν είχε ακόμη συστήσει την οριζόντια ιδιοκτησία ΖΗΤΑ (Ζ) που μου είχε πουλήσει.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τα καμώματα του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ είναι γνωστά στην κοινωνία της Ρόδου και όλοι μας όσοι έχουμε ατυχώς συνεργαστεί μαζί του, έχουμε υποστεί τις συνέπειες της συνεργασίας μας μαζί του και δυστυχώς δεν είμαστε λίγοι.
Για την συγκεκριμένη αγοραπωλησία πέραν των τυπικών στα ανωτέρω αναφερόμενα συμβόλαια, τα οποία και κατέχω εις χείρας μου και πέραν όσων του είχα καταβάλλει ως τίμημα, ανέλαβα να του πληρώσω και πενήντα (50) συναλλαγματικές των διακοσίων χιλιάδων δραχμών (200.000).
Με την υπογραφή του υπ’ αριθμόν 9825/13-12-2001 προσυμφώνου αγοραπωλησίας, όπως και κάθε φορά με όλα τα προηγούμενα συμβόλαια που είχα συνάψει μαζί του αγοράζοντας από τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’ ακίνητα, επερχόταν και εκκαθάριση της μεταξύ μας συναλλαγής. Έτσι του παρέδωσα και τις ανωτέρω αναφερόμενες συναλλαγματικές και άρχισα να του τις αποπληρώνω, αποκτώντας πλέον εκείνος εισόδημα για να μην με ενοχλεί με δανεικά.
Ως τον πρόλογο του παρόντος σας ανέφερα, οι άνθρωποι αλλάζουν συμπεριφορά ανάλογα με τις καταστάσεις που κάθε φορά διάγουν.
Όσο ποιο δουλοπρεπείς είναι τόσο ποιο αδίστακτοι γίνονται.
Από επαίτης που προς εμένα ερχόταν να τον εξυπηρετήσω κάθε φορά με δανεικά και αγύριστα η με ψώνια για να βιοποριστεί η οικογένεια του, ερχόταν πλέον με απαίτηση να εισπράξει τις μηνιαίες συναλλαγματικές που του υπέγραψα και τις περισσότερες  φορές ενωρίτερα της κάθε φορά λήξης μιας εκάστης εξ’ αυτών.
Εν τω μεταξύ ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’ αφού είχε ‘’κωλύσει’’ επάνω μου και μου απέσπασε για την συγκεκριμένη αγοραπωλησία περίπου πάνω από είκοσι οκτώ  εκατομμύρια  δραχμές  (28.210.061 δρχ.) ήτοι πάνω από ογδόντα δύο χιλιάδες ευρώ (82.788,19 €), εξ’ όσων αποδεδειγμένα δύναμαι να επικαλούμαι, άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή με τον Χρήστο Καλούδη του Κωνσταντίνου, με τον οποίο σύστησε την ΡΟΔΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και μεταβίβασε σε αυτήν όλη την εναπομείνασα ιδιοκτησία του, τουλάχιστον στην 84 Κτηματολογική Μερίδα Γαιών Ρόδου και τις πέριξ αυτής,  ιδιοκτησίας του, κατά πως φημολογείτο και εμένα με άφηνε παντελώς αδιάφορο, καθώς δεν συνηθίζω να ασχολούμαι  με τα των άλλων, παρά μόνο αν αυτά επηρεάζουν εμένα.
Περί το τέλος του 2003 η τις αρχές του 2004, δεν ενθυμούμε ακριβώς, είδα ξαφνικά ένα συρματόπλεγμα από την αρχή της 81 ΚΜΓΡ έως και το υφιστάμενο κτίριο μου στην 84 ΚΜΓΡ που τοποθέτησαν για να οριοθετήσουν την ιδιοκτησία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕ, τότε συνειδητοποίησα τι είχε πράξει ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης.
Αμέσως μόλις είδα το συρματόπλεγμα, το ξήλωσα έως το όριο της δικής μου ιδιοκτησίας που είχα αγοράσει με το υπ’ αριθμόν 9825/13-12-2001 προσύμφωνο αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Μητσού Χρυσάνθης.
Τότε άρχισε ένας ατέρμων αγώνας για να μου υπογράψει το οριστικό συμβόλαιο της οριζόντιας ΖΗΤΑ (Ζ) που είχα αγοράσει, όμορης με την υφιστάμενη ιδιοκτησία μου.
Άρχισε  να μου δικαιολογείται ότι δεν τον έχω αποπληρώσει ακόμη  και προς αφόπλιση τούτου του ισχυρισμού του,  του αποπλήρωσα όλες τις συναλλαγματικές που του είχα υπογράψει έως και την 30-05-2006.
Επί πλέον μου ζητούσε να του δώσω επί πλέον χρήματα για να τα δώσει στον Καλούδη ώστε να συνηγορήσει να μου δώσει την οριζόντια που του είχα πληρώσει με πάρα πολύ κόπο και μακροχρόνιο μόχθο, δραστηριοποιούμενος μόνος μου, χωρίς προσωπικό κάνοντας ταυτόχρονα  τον επιχειρηματία, τον λογιστή, τον πωλητή και τον οδηγό της επιχείρησης μου.
Τύγχανα εμπαιγμού από όποιον για τον σκοπό αυτό απευθυνόμουν, ώστε να αποκτήσω αυτό το οποίο είχα πληρώσει.
Μετά παρέλευση αρκετών άπρακτων μηνών, απευθυνόμενος στη μητέρα του,  στον συνέταιρο του Χρήστο Καλούδη και σε άλλους κοινούς γνωστούς που γνώριζαν την υπόθεση μου, για να μου αποδώσει την οριζόντια που του είχα πλέον ολοσχερώς εξοφλήσει, προέβηκα σε εξώδικη δήλωση πρόσκληση μετά διαμαρτυρίας και επιφυλάξεως κατά του Μανουσέλη Ιωάννη και της μητέρας του, κοινοποιούμενης προς την ΡΟΔΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
Τούτη την εξώδικη δήλωση πρόσκληση μετά διαμαρτυρίας και επιφυλάξεως, ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου, απέστειλα διά των εκθέσεων επίδοσης α) 554/21-12-2004 κατά της μητέρας του Αναστασίας χήρα Κωνσταντίνου Μανουσέλη, β) 555/22-12-2004 στον Μανουσέλη Ιωάννη του Κωνσταντίνου και γ) 559/23-12-2004 στην ΡΟΔΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ,  όλες του δικαστικού επιμελητή Γεώργιου Στεφ. Κρανιώτη του Πρωτοδικείου Ρόδου.
Εκ των ανωτέρω δύο πρώτων καμία απάντηση δεν έλαβα. Από την ΡΟΔΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έλαβα την από 11-01-2005 αρνητική εξώδικη απάντηση του δικηγόρου Δουβή Βασίλειου, εκπρόσωπου της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕ.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Υπήρξαν πάρα πολλές προσπάθειες μου, προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να μου αποδοθεί αυτό που είχα πληρώσει με πάρα πολύ κόπο εργαζόμενος μόνος πολλά χρόνια και αισθανόμουν και επί πλέον πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά βλέποντας τους κόπους μου, για πολλοστή φορά να πηγαίνουν χαμένοι και τα χρόνια να περνούν για εμένα άκαρπα και αδημιούργητα και οικονομικά και κυρίως οικογενειακά, καθώς προσπαθούσα και δυστυχώς ακόμη και σήμερα ευρίσκομαι σε αυτή την άοκνη και ατελείωτη προσπάθεια να τακτοποιηθώ όπως λέμε για να δημιουργήσω οικογένεια και να δύναμαι να ανταπεξέρχομαι στις προς αυτήν υποχρεώσεις μου.
Τα ανωτέρω επιδινόντουσαν από το γεγονός ότι είχα ήδη χάσει στο παρελθόν, με παρόμοιες πρακτικές,  ότι είχα αγοράσει, από τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’.
Το αδιέξοδο των ανωτέρω με οδήγησε για πρώτη φορά στην από 13-05-2005 πρώτη καταγγελία μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου της οποίας προΐστατο τότε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου Οικονόμου Γεώργιος.
Διά της από 08-07-2005, συνέχεια της προηγουμένης, νέας καταγγελίας μου, υπενθύμισα στον τότε Εισαγγελέα την πρώτη ανωτέρω αναφερόμενη καταγγελία μου.
Διά του υπ’ αριθμόν 4223/04-10-2005 πωλητήριου συμβολαίου της συμβολαιογράφου Κώτη Χρυσάνθης, ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης Ιωάννης μου απέδωσε ως οριζόντια ΨΙ ΗΤΤΑ (ΨΗ) την οριζόντια ΖΗΤΑ (Ζ) που μου πώλησε διά των υπ’ αριθμών   9825/13-12-2001 και  10164/14-06-2002 προσυμφώνων αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Μητσού Χρυσάνθης.
Φυσικά, κατά τη συνήθη πρακτική του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ υποκύπτοντας στον εκβιασμό του να του καταβάλλω ενενήντα (90) συναλλαγματικές  των τετρακοσίων ευρώ (400 €).
Είχα πάρα πολύ ταλαιπωρηθεί  και είχα δώσει ήδη πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσω την διπλανή μου οριζόντια και δεν είχα άλλη επιλογή από το να υποκύψω στον εκβιασμό του, μιας και η προσφυγή μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, δεν μου κόμιζε καμία απολύτως υποστήριξη, ούτε καν να με καλέσει ο Εισαγγελέας για να με ρωτήσει να του εκθέσω τις όποιες τυχόν απορίες η αμφιβολίες του περί των καταγγελλομένων μου.
Τα ανωτέρω βέβαια, επειδή παρά το γεγονός ότι υπέγραψα τις ανωτέρω συναλλαγματικές  για να αποκτήσω αυτό που με πάρα πολύ κόπο και μόχθο πλήρωσα και επιπρόσθετα για να απαλλαγώ από τις οχλήσεις του και τους ευτελισμούς του και πλήρωσα μάλιστα επτά (7) από αυτές και μεταγενέστερων ημερομηνιών, κατέθεσα με νέα καταγγελία μου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, την 12-12-2005.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Πέρασαν πολλά χρόνια και υπέστηκα πάρα πολλά για να συνειδητοποιήσω ότι ευρισκόμουν εν μέσω της Μαφίας της Ρόδου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου. Η διαμορφωμένη πλέον άποψη μου, είναι ότι αμφότεροι Εισαγγελία και Μαφία είναι ταυτόσημες έννοιες, υπηρεσίες και οργανισμοί και μακάρι κάποιος να βρεθεί να με διαψεύσει.
Ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης σαν σύγχρονος Βαραβάς εκβίαζε και εξαπατούσε την κοινωνία της Ρόδου για να καρπώνονται οι δικηγόροι, η Εισαγγελία και η Μαφία τα λάφυρα του, προστατεύοντας τον εν λευκώ με πληρεξούσια που έχει μοιράσει στην πλειονότητα των δικηγόρων της Ρόδου.
Σε παράλληλη πορεία των όσων ανωτέρω σας εξέθεσα ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης Ιωάννης του Κωνσταντίνου  διά της υπ’ αριθμόν 3651/11-12-2002 κηρύχθηκε ένοχος σε φυλάκιση τριών (3) ετών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση με προσκληθείσα ζημιά ιδιαίτερης μεγάλης αξίας.
Η υπ’ αριθμόν 229/2003 έφεση του απορρίφτηκε και φυσικά ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης κυκλοφορούσε ελεύθερος μπροστά στα μάτια των Δικαστικών και Εισαγγελικών αρχών συνεχίζοντας ακάθεκτος το έργο του και κυρίως κατά εμού, επιδεικνύοντας οι ταυτόσημες Εισαγγελία και Μαφία τη δύναμη τους καταδεικνύοντας ποιος κάνει κουμάντο στο νησί και σε όποιον αρέσει.
Τούτο το μακροχρόνια αρρωστημένο και δυστυχώς ακόμη υπαρκτό κατεστημένο πολύ καλά όλοι οι Ροδίτες θυμόμαστε ότι επιβεβαίωσε η ενέργεια του συγκεκριμένου ‘’κυρίου’’ να κάψει ατιμωρητί  το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. νυν Ε.Φ.Κ.Α. Ρόδου, παρά το ότι προσήχθη ενώπιον Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών και  μάλιστα να επαίρονταν  για το κατόρθωμα τους αυτό όχι μόνον ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης αλλά κυρίως οι προστάτες του.
Τα ανωτέρω νοσηρά συνεχίστηκαν και παρά την υπ’ αριθμόν 2222/22-11-2005 απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου (ΣΤ’ ποινικό Τμήμα – Σε Συμβούλιο).

Αγαπητοί αναγνώστες.
Πέρασαν πολλά χρόνια για να αντιληφθώ τι παίζεται χρόνια τώρα πίσω από την πλάτη μου.
Πέρασαν πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσω με πόσο επικίνδυνα νοσηρά μυαλά αντιπαλεύομαι.
Ωστόσο, εύχομαι για ΚΑΠΟΙΟΥΣ να είναι εδώ η κόλαση, εδώ  και ο παράδεισος, όπως έλεγε η μάνα μου.
Αλλιώς, οι οδόντες τους είναι βέβαιον ότι θα τρίζουν στην επόμενη τους ζωή.
Να τους θυμίσω ότι ο Ιαβέρης, όπως ομοίως πολύ προγενέστερα και ο Πόντιος Πιλάτος, αυτοχειριάστηκαν.

Διά του υπ’ αριθμόν 24260/21-07-2006 πληρεξούσιου, του συμβολαιογράφου Κωνσταντίνου Τζεδάκη, ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης Ιωάννης έδωσε μεταξύ άλλων, όπως έχει πράξει με την πλειονότητα των δικηγόρων της Ρόδου, την εντολή και πληρεξουσιότητα στους δικηγόρους Νικόλαο Σκορδίλη και Στυλιανό Κιουρτζή  «…είτε από κοινού είτε και χωριστά ο καθένας, να καταθέσουν  αίτηση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου διά του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, με την οποία να ζητούν την μετατροπή της στερητικής της ελευθερίας ποινής που του επιβλήθηκε με την υπ’ αριθμόν 3651/2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σε χρηματική ποινή και να ζητήσουν την συγχώνευση των ποινών  που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις 3651/2002 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, 1875/2003 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, και 1001/2005 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, υπογράφοντες κάθε απαιτούμενο έγγραφο…».
Διά του υπ’ αριθμόν 327/2006 εγγράφου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου εισήχθη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου η από 21-07-2006 αίτηση, περί μετατροπής της στερητικής της ελευθερίας ποινής σε χρηματική, του Μανουσέλη Ιωάννη, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του Κιουρτζή Στυλιανού, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, δια του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Διά της υπ’ αριθμόν 2711/26-06-2006 απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου έγινε δεκτή η ανωτέρω αίτηση και μετατράπηκε η ποινή φυλάκισης των τριών ετών προς 4,40 € ημερησίως που επιβλήθηκε διά της υπ’ αριθμόν 3651/2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Ρόδου.
Τούτη η απόφαση εκδόθηκε απουσία του κατηγορουμένου με ευτελή δικαιολογία που προσβάλλει ανθρώπινη νοημοσύνη και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ταπεινώνοντας και ευτελίζοντας τον Θεσμό της Δικαιοσύνης, καθώς αν εμφανιζόταν θα έπρεπε να φυλακιστεί.
Τούτη η απόφαση εκδόθηκε ενόσω ο ‘’κύριος’’ Μανουσέλης περιφερόταν στο νησί ανενόχλητος ενώπιον Διωκτικών, Δικαστικών και Εισαγγελικών αρχών.
Τούτη η απόφαση εκδόθηκε ‘’γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια’’ και απαξιώνοντας την υπ’ αριθμόν   2222/22-11-2005 απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου (ΣΤ’ ποινικό Τμήμα – Σε Συμβούλιο) και το ίδιο το Ανώτατο Δικαστήριο του Αρείου Πάγου.
Τούτη η απόφαση εκδόθηκε εν μέσω και παρά τις ανωτέρω αναφερόμενες καταγγελίες μου και όσες μεταγενέστερα κατέθετα.
Τούτη η απόφαση αποθράσυνε τον συγκεκριμένο ‘’κύριο’’ ο οποίος προέβηκε σε πλήθος αδικοπραξιών, απειλών, εκβιασμών και αποπειρών κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής μου, όπως εκτίθενται σε άλλα άρθρα του παρόντος διαδικτυακού τόπου και σε συνέχεια πρόκειται να σας εκθέσω και στο παρόν άρθρο, καθώς τούτο αναρτώ για επείγοντας  αθέατους λόγους που άπτονται της ασφάλειας της ζωής μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Έχουν επιδοθεί, μάταια,  άπαντες,  αμφοτέρων των πλευρών θεσμικών και μαφίας, ως μόνη διέξοδο τους,  στην ψυχολογική και βιολογική κατάπτωση και εξόντωση μου και δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τις μακροχρόνια αμέτρητες ευκαιρίες που τους δίνω για υπαναχώρηση και αποκατάσταση.
Ευελπιστώ ότι με τις αλλαγές που συντελούνται στα ανώτατα κλιμάκια της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης  να υπάρξει ευαισθητοποίηση και να αποφασίσουν ΚΑΠΟΙΟΙ να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο.
Άλλως,  μάταια θα εναλλάσσονται οι ηγεσίες και η χώρα και οι Έλληνες πολίτες κύκλους θα κάνουμε και θα βουλιάζουμε όλο και περισσότερο στην άβυσσο της πτώχευσης που μας επιφυλάσσουν και επιδιώκουν οι κάθε είδους αυτόκλητοι καλοί Σαμαρείτες.

Συνεχίζεται…


Ρόδος 03-06-2019

Με τιμή.
Θωμάς Χ. Σπανός.

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos