+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, η οικογένεια Μαντζόν και δη η μαμά τους, ελέγχουν απόλυτα το νησί.
Ο απόλυτος έλεγχος δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που εναλλάσσονται διαχρονικά σε κάθε αρχή  η θεσμό η υπηρεσία στο νησί.
Έχει να κάνει με ένα σύστημα εντολέων που λειτουργεί αθέατα και ελέγχει απόλυτα την κάθε εναλλαγή προσώπων σ’ αυτό.
Αρχής γενομένης από τη μαμά τους, από την οποία εκπορεύονται όλες οι εντολές προς πάσα κατεύθυνση, εις έκαστος εξ όλων, για να κατέχει κάποια θέση η να έχει μια δουλειά η να χρειάζεται το οτιδήποτε πρέπει να απευθύνεται σε συγκεκριμένο εντολέα, από το οποίο παίρνει και εντολή για να πράξει η να αποφασίσει το οτιδήποτε.
Όποιος δεν ακολουθεί τις εντολές της μαφίας της Ρόδου, των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, της οικογένειας Μαντζόν, απλά αντικαθίσταται, ως το ποιο ανώδυνο που θα μπορούσε να του συμβεί.
Το ίδιο φυσικά, μάλιστα ειδικά σε αυτό, συμβαίνει και στο κτηματολόγιο Ρόδου.
Ειδικά σε αυτό, καθώς εκεί καταλήγουν οι κόποι μιας ζωής, ενός εκάστου εξ ημών.
Πρόσφατα, προ τετραμήνου περίπου, άλλαξε ο κτηματολογικός Δικαστής του κτηματολογίου Ρόδου.
Ουσιαστικά, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, όσον αφορά τον έλεγχο του κτηματολογίου.
Πριν είχαμε, μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στο κτηματολόγιο, όπου ο διευθυντής του κτηματολογίου προσκόμιζε τις κτηματολογικές πράξεις σε διαφορετικούς Δικαστές, που δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα και αποφάσιζαν κατά πως ο διευθυντής του κτηματολογίου τους υποδείκνυε - προέτρεπε και κατά πως τα συμφέροντα της μαφίας της Ρόδου, των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής της οικογένειας Μαντζόν εξυπηρετούνταν.
Mάλιστα απαρέγκλιτα και ανεξαρτήτως παντελώς της νομιμότητας.
Μεταγενέστερα, τοποθετήθηκε μόνιμος κτηματολογικός Δικαστής, ο Πρωτοδίκης Αναστάσιος Κατσαφυλλούδης, που παρεξήγησε τη θέση που η πολιτεία του ανέθεσε, εκφράζοντας ενίοτε αλαζονική  και απρεπή συμπεριφορά.
Ικανοποιούνταν από την ταλαιπωρία στην οποία υπέβαλε τους πολίτες με την μόνιμη αναβλητικότητα που τον διέκρινε, μη προσφέροντας στην τακτοποίηση της επισταμένης αταξίας του κτηματολογίου, ως προφανή αιτία του απόλυτου ελέγχου που ασκεί η μαφία της Ρόδου, τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, η οικογένεια Μαντζόν στο κτηματολόγιο Ρόδου.
Προ τετραμήνου αντικαταστάθηκε ο κτηματολογικός Δικαστής, από άλλο Πρωτοδίκη τον κύριο Χαραλαμπάκη Δημήτρη.
Διαφαίνεται τακτοποίηση του κτηματολογίου κατά παραδοχή πολλών δικηγόρων και πολιτών.
Ωστόσο, ενίοτε η επιτέλεση και προσφορά έργου, στηριζόμενοι σε αυτό, μας προκαλούν, ιδιαίτερες μη αρμόζουσες συμπεριφορές.

Εν προκειμένω.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά, η ταλαιπωρία μου στο κτηματολόγιο Ρόδου, παρά τις ανωτέρω αναφερόμενες μεταβολές, σχετικά με  την Δικαστική μέριμνα και επιστασία του κτηματολογίου, ως και τις Δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις του κτηματολογικού Δικαστή, δεν άλλαξε και παραμένει η ίδια, με κύρια αιτία τις παρανομίες που έχουν διενεργηθεί στην 84 κτηματολογική μερίδα γαιών Ρόδου, προκειμένου να μου υφαρπάξουν την ιδιοκτησία μου για να νομιμοποιήσουν αυτήν του κανακάρη τους, η μαφία της Ρόδου, τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, η οικογένεια Μαντζόν.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Προκειμένου να μην παρεκτραπεί η άοκνα και πανταχόθεν προκαλούμενη συμπεριφορά μου και προς συμμόρφωση και συνετισμό του νέου κτηματολογικού Δικαστή κυρίου Χαραλαμπάκη Δημήτρη, μάλιστα ένεκα προστασίας του ιδίου και του κτηματολογίου, μιας και βρέθηκε κάποιος με μειλίχια συμπεριφορά και θέληση για προσφορά έργου, προκειμένου να επέλθει τακτοποίηση στην κτηματολογική καθομολογούμενη κτηματολογική  αταξία, προέβηκα εξ ανάγκης σε επίπληξη του.
Τούτη την επίπληξη, κοινοποίησα στον Αξιότιμο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κύριο Φερεντίνο  Δημήτρη και Σας την εκθέτω, πατήστε  εδώ,  ώστε να λάβετε γνώση.
Τούτη επίσης, Σας γνωστοποιώ κατωτέρω, αυτούσια ως έχει.

Ρόδος 14-01-2019

Με τιμή.
Σπανός Χ. Θωμάς.

                                                                     Επίπληξη.

Του                                                                                                 Προς τον
Σπανού Θωμά – Δημήτριου Του Χρήστου                                     Κτηματολογικό Δικαστή του Κτηματολογίου Ρόδου
ΑΔΤ: ΑΗ 950857                                                                              Κύριο Χαραλαμπάκη Δημήτρη
Λοιπών στοιχείων ως υποσέλιδο.                                                       Κοινοποίηση Προς Τον:
                                                                                                      Αξιότιμο  Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ρόδου
Ρόδος 14-01-2019                                                                            Κύριο Φερεντίνο Δημήτρη
                   

                                Θέμα: Ανάρμοστη συμπεριφορά Κτηματολογικού Δικαστή

Κύριε Πρόεδρε.
Σας αναγνωρίζω, ότι παραλάβατε μια χαοτική κατάσταση στο κτηματολόγιο Ρόδου.
Σας αναγνωρίζω, τη γενικότερη θέληση σας να εξυπηρετήσετε.
Σας αναγνωρίζω ότι αρχικά είχατε αναρτήσει το ωράριο που οι πολίτες μπορούσαν να σας βλέπουν για τις υποθέσεις τους. Όμως σιγά – σιγά αυτό έπαψε να ισχύει και είναι πολλές οι φορές που ερχόμαστε για τις υποθέσεις μας και δεν σας βρίσκουμε, ένεκα υπηρεσίας σας στο Πρωτοδικείο, η εργασιών σας στο αρχείο του κτηματολογίου.
Σας αναγνωρίζω, το έργο τακτοποίησης που έχετε ήδη επιτελέσει στο κτηματολόγιο, κατά δήλωση και σχολιασμού πολιτών και δικηγόρων που έτυχα είτε αποδέκτης, είτε ακροατής.

Κύριε Πρόεδρε.
Τα ανωτέρω δεν σας εξασφαλίζουν, να κάνετε στο κτηματολόγιο ότι θέλετε, όποτε το θέλετε.
Το κτηματολόγιο δεν είναι πατρογονικό σας μαγαζί, ούτε και τσιφλίκι σας.
Είναι δημόσια υπηρεσία και σεις υπηρετείτε σε αυτήν και εξυπηρετείτε εμάς τους πολίτες.
Μπορείτε να κάνετε το ανθρωπίνως δυνατόν, δεν μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε, μάλιστα κατά προκλητική προς εμένα δήλωση σας.

Κύριε Πρόεδρε.
Σας επισκέφθηκα την Παρασκευή 11-01-2019 και μου απαντήσατε για τη χρέωση των πράξεων που εκκρεμούν στην 84 κτηματολογική μερίδα γαιών Ρόδου:  ‘’Θα τις χρεώσω, όποτε θέλω εγώ’’.
Σας ρώτησα: ‘’Είπατε θα τις χρεώσετε όποτε θέλετε εσείς;’’
Και μου απαντήσατε: ‘’Ναι, όποτε θέλω εγώ’’.

Κύριε Πρόεδρε.
Έχω καταθέσει την υπ’ αριθμόν 4144/22-06-2017 αίτηση, στο κτηματολόγιο Ρόδου, έκδοσης πιστοποιητικού ιδιοκτησίας και βαρών, της 84 κτηματολογικής μερίδας γαιών Ρόδου.
Έχει περάσει πλέον του ενάμιση χρόνου και η καρτερικότητα μου εξαντλήθηκε για τον προκάτοχο σας διά της από 06-07-2018 μηνυτήριας αναφοράς μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, μετά από την παρελκυστική συμπεριφορά του, με σκοπό την εκτράχυνση μου, ώστε να καταστώ  και υπόλογος.
Έχουν περάσει κοντά τέσσερις (4) μήνες από την  ανάληψη των καθηκόντων σας στο κτηματολόγιο Ρόδου.
Σε αυτούς τους τέσσερις (4) μήνες, τις όποιες μετρημένες φορές σας επισκέφθηκα, υπέμεινα με κατανόηση, έως ότου προσαρμοστείτε, την ευγενική, πλην όμως, αναβλητική συμπεριφορά σας.
Είστε πλέον γνώστης της καταστάσεως στο κτηματολόγιο Ρόδου και έχετε ήδη επιτελέσει αναγνωρίσιμο έργο, τακτοποιώντας κατά μεγάλο ποσοστό την αταξία που επικρατούσε.
Δεν δικαιολογείστε πλέον να μην χρεώνετε τις εκκρεμείς πράξεις στη 84 κτηματολογική μερίδα γαιών Ρόδου, για να προχωρήσει η τακτοποίηση του ακινήτου και να μου εκδώσετε πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και βαρών της ιδιοκτησίας μου σε αυτό.
Η άρνηση σας αυτή σε συνέχεια του προκατόχου σας, είναι πλέον και για εσάς αδικαιολόγητη.
Η άρνηση σας δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς την διαχρονική άρνηση του κτηματολογίου να εκδώσει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και βαρών στην 84 ΚΜΓΡ.

Κύριε Πρόεδρε.
Μου στερείτε τη δυνατότητα να αξιοποιήσω την ιδιοκτησία μου, να αποπληρώσω τα χρέη μου και να διαβιώσω αξιοπρεπώς, ιδίων πόρων.
Δεν έχετε πλέον καμία απολύτως δικαιολογία και   σας καλώ άμεσα   να χρεώσετε τις εκκρεμείς πράξεις, προς τακτοποίηση της 84 ΚΜΓΡ ώστε να μου εκδώσετε το από 22-06-2017 αιτούμενο πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και βαρών της ιδιοκτησίας μου.
Άλλως, σας βεβαιώνω, δεν πρόκειται να εκτραχυνθώ, αλλά να πράξω τα δέοντα.

Με εκτίμηση.
Σπανός Χ. Θωμάς.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos