+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

.

.

.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Σας έχω ήδη ενημερώσει σχετικά με:

 1. Την με αριθμό καταχώρησης 255/15-052-2020  καταγγελία μου κατά του Γεώργιου Βονάκη στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.
 2. Την με Α.Β.Μ.: Α2020/1839 αυτεπάγγελτη δικογραφία που σχημάτισε η Αξιότιμος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, κατά του Γεώργιου Βονάκη, ένεκα η ανωτέρω καταγγελία μου.
 3. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 732/09-11-2020 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστράτιου με την οποία επιβλήθηκε στον Γεώργιο Βονάκη το τελικό πρόστιμο των 2.000 €, ένεκα η ανωτέρω καταγγελία μου.
 4. Την με αριθμό κατάθεσης 256/26-06-2020 αίτηση μου στο Τμήμα των Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Ρόδου, προκειμένου να ρυθμίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κτιριακό μας συγκρότημα, κυρίως κατά εμού, από τον Γεώργιο Βονάκη.
 5. Την με Α.Β.Μ.: Ε2020/2243   έγκληση μου κατά των Ιωάννη Μανουσέλη,  τεσσάρων αστυνομικών και της  μαμάς  και του υιού Μαντζόν.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Να Σας ενημερώσω ακόμη και για την από 29-10-2020 εγχειρισμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έγκληση μου, κατά του ιδίου μηχανικού αυτοκινήτων και χορτοκοπτικών Γεώργιου Βονάκη, ένεκα κυρίως και προφανώς των ανωτέρω, κατ’ άρθρο 224 (ψευδορκία) του Ποινικού Κώδικα, που έλαβε Α.Β.Μ.: Ε2020/4567.
Τούτης μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Επίσης, Σας την εκθέτω και αυτούσια, ως έχει, κατωτέρω.

Ρόδος 12-11-2020

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

Ενώπιον Της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου.

.

Έγκληση

Του Θωμά – Δημήτριου Χρήστου Σπανού, κάτοικου Ρόδου στο 5ο Χλμ. Ρόδου – Λίνδου, στην περιοχή Σγουρού, με Α.Δ.Τ.: ΑΗ 950857, Α.Φ.Μ.: 027637336, επαγγέλματος εμπόρου, λοιπών συμπληρωματικών στοιχείων, ως υποσέλιδο.

.

Κατά:

 1. Του Γεώργιου Βονάκη του Στυλιανού και της Μαρίας με Α.Δ.Τ.: 946435/2006 που εκδόθηκε από την Υ.Α. Ρόδου, κατοίκου Ρόδου στην οδό Τερψιχόρης 38, επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων.
 2. Του Εμμανουήλ Πελαρδή του Παναγιώτη και της Μαρίας, γεννημένος στις 07-08-1970 στη Γερμανία, με αριθμό άδειας οδήγησης 003232065, κατοίκου Ρόδου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 20, στη συνοικία Ροδίνι, επαγγέλματος μηχανικός αυτοκινήτων.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ * * * * * _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ένεκα της απροχώρητης και αδιεξόδου καταστάσεως που είχε δημιουργηθεί και κατά μεγάλο μέρος παραμένει, στο κτιριακό μας συγκρότημα όπου κατοικοεδρεύω, με  απόβλητα του πρώτου εγκαλούμενου.
Ένεκα του ότι με τα απόβλητα του είχε και δεν έχει αυτό αποκατασταθεί ακόμη, δημιουργήσει πρόβλημα στην ελεύθερη και απρόσκοπτη διακίνηση μας στο κτιριακό μας συγκρότημα, καθώς αυτά καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος χώρου έμπροσθεν του μηχανουργείου του και του κτιριακού μας συγκροτήματος.
Ένεκα της μη συμμορφώσεως του παρά τις επανειλημμένες συστάσεις όλων μας και των καταγγελιών στις οποίες έχουν προβεί, άλλοι επαγγελματίες που σε αυτό δραστηριοποιούνται, σε Αστυνομία και Εισαγγελία  Πρωτοδικών Ρόδου.
Ένεκα της μεγάλης ταλαιπωρίας μου, την οποία υπόκειμαι μακροχρόνια από τον πρώτο εγκαλούμενο, καθώς είχε και έχει σωρεύσει τα απόβλητα του όμορα και έμπροσθεν της ιδιοκτησίας μου, δυσκολεύοντας μου την πρόσβαση σε αυτή και κυρίως στου αυτοκινήτου μου, στο οποίο για να εισέλθω και να μετακινηθώ έπρεπε, αρκετές φορές καθημερινά να με απεγκλωβίσει πρώτα για να φύγω.
Ένεκα του ότι, όπως και τελικά αποδείχθηκαν,  διακατέχετε από υστερόβουλες προθέσεις να δημιουργήσει δικαιώματα στο χώρο με τη συσσώρευση  των αποβλήτων του, τα οποία μολύνουν το περιβάλλον και υποβαθμίζουν την ιδιοκτησία όλων μας.
Ένεκα του ότι δηλώνει αμετανόητος και ανυποχώρητος στις υστερόβουλες  προθέσεις και ενέργειες του.
Ένεκα του ότι ο πρώτος εγκαλούμενος με διαβάλλει και με συκοφαντεί σε συμπολίτες μου με κύριο στόχο την ιδιοκτησία μου για την οποία διατυμπανίζει συνειδητά και μακροχρόνια ότι δεν είναι δική μου αλλά του δημοσίου.
Ένεκα του ότι, ο πρώτος εγκαλούμενος, στις 05-09-2019 με έφερε σε αδιέξοδο και απελπισία σχετικά με τα ανωτέρω, καθώς ερχόμενος στην έδρα μου βρήκα τον αδελφό του  να καταπατεί την ιδιοκτησία μου και στο σχετικό ερώτημα μου τι κάνει εκεί, μου απάντησε ο αδελφός μου είπε να μαζέψω τα νερά.
Ένεκα του ότι όταν πήγα να του ζητήσω τον λόγο, ενώπιον και άλλων, μου είπε, ότι εγώ του είπα αυτό και πως το οικόπεδο δεν είναι δικό μου αλλά του δημοσίου, κάτι στο οποίο επέμενε προσπαθώντας να με βγάλει τρελό.
Ένεκα του ότι με έφερε σε σημείο απελπισίας με τα ανωτέρω και έπιασα, για όσα μπορούσα να σύρω  με τα χέρια μου και για άλλα ρυμουλκώντας τα με το αυτοκίνητο μου, τα απόβλητα που είχε εναποθέσει στη μεριά μου εμποδίζοντας με στις δραστηριότητες μου και στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου μου και του τα εναπόθεσα στη μεριά του.
Ένεκα ότι του συγκεκριμένου επεισοδίου επιλήφθηκε η αστυνομία, την οποία ο ίδιος κάλεσε.
Ένεκα του ότι στους αστυνομικούς επέδειξα το συμβόλαιο και το τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας μου, όπως μου ζήτησαν, καθώς προφανώς τους είπε ότι η ιδιοκτησία μου, είναι του δημοσίου.
Ένεκα του ότι με έβρισε ενώπιον των αστυνομικών και με αποκάλεσε τρελό και μαλάκα.
Ένεκα του ότι οι αστυνομικοί του είπαν να βγάλει τα απόβλητα του από το μέρος μου και αυτός μόλις έφυγαν τα εναπόθεσε εκ νέου στη μεριά μου.
Ένεκα του ότι όλα τα ανωτέρω, σταδιακά και καθημερινά επαυξάνονταν, προκαλώντας με και υβρίζοντας με συνεχώς.
Ένεκα του ότι στις 12-05-2020 ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μου και της ανοχής μου από αποκλεισμούς της ιδιοκτησίας μου και της επιχείρησης μου και δη του αυτοκινήτου μου, από πελάτες του, που μη βρίσκοντας να παρκάρουν στη μεριά του, από τα απόβλητα που έχει εναποθέσει έμπροσθεν του μηχανουργείου του, παρκάρουν μόνιμα στη δική μου, εμποδίζοντας επιπρόσθετα την  ελεύθερη διέλευση όλων από το σημείο έμπροσθεν του συνεργείου του.

Προέβηκα στην από 14-05-2020 (σχετικό 01)  καταγγελία μου στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, κοινοποιώντας στον Περιφερειάρχη μας, τον Δήμαρχο μας και την Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία και σχημάτισε αυτεπάγγελτα την με Α.Β.Μ.: Α2020/1839 δικογραφία κατά του πρώτου εγκαλούμενου.
Ένεκα τούτης κλήθηκα (σχετικό 02) να καταθέσω στο Πταισματοδικείο Ρόδου, όπου και τούτο έπραξα στις 16-10-2020 καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα (σχετικό 03).
Ο πρώτος εγκαλούμενος, ως ανωτέρω αναφέρθηκε προσπαθεί με τα απόβλητα του να δημιουργήσει  δικαιώματα χρησικτησίας στην περιοχή, εις βάρος εμού.

Ένεκα της ανωτέρω αναφερόμενης καταγγελίας μου, διενεργήθηκε στις 28-05-2020 αυτοψία του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Δωδεκανήσου  (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ), το οποίο και σχημάτισε την με αριθμό πρωτοκόλλου 335/18-06-2020 (σχετικό 04) έκθεση αυτοψίας.
Τούτης ακολούθησε η με αριθμό 574/24-09-2020 (σχετικό 05) Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης του ιδίου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΩΔ/ΣΟΥ).

Ένεκα, προφανώς, των μόλις ανωτέρω αναφερομένων, στις 06-06-2020 ο πρώτος εγκαλούμενος με τον αρχικό οικοπεδούχο του κτιριακού μας συγκροτήματος Ιωάννη Μανουσέλη, ο οποίος δεν έχει πλέον ιδιοκτησιακά δικαιώματα στις 81 και 84 Κτηματολογικές Μερίδες Γαιών Ρόδου, όπου ο χώρος στον οποίο έχει κάνει κατάληψη ο αντίδικος μου με τα απόβλητα του, επιστατούσαν μερικού καθαρισμού του χώρου από μπάζα.
Ως καθημερινά πράττω περπατώντας και περιεργαζόμενος την περιοχή βρέθηκα στο χώρο και στάθηκα στο συγκεκριμένο σημείο όπου καθημερινά στέκομαι και έβλεπα τις εργασίες που διενεργούνταν για την απομάκρυνση των μπάζων.
Όταν με αντιλήφθηκε ο Ιωάννης Μανουσέλης μου επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια  προπηλακίζοντας με, μέχρι του κτιρίου μου, όπου και σε αυτό εισήλθε διανύοντας και οπισθοχωρώντας   μια απόσταση περίπου τριάντα (30) μέτρων.
Όταν εισήλθε στο χώρο μου και ένεκα των όσων εδώ και δεκαετίες έχω υποστεί από τον Ιωάννη Μανουσέλη, ξεστόμισα προς τον ίδιο, «Αν σηκώσω το χέρι μου, θα σε σκοτώσω».  
Μόλις αυτό είπα, κάλεσε στο τηλέφωνο την αστυνομία, κάτι που είχα πράξει εγώ νωρίτερα, μονολογώντας «αυτό περίμενα να ακούσω θα σου κάνω μήνυση έχω και μάρτυρες».
Του στημένου αυτού επεισοδίου, ο Ιωάννης Μανουσέλης κατέθεσε ψευδή έγκληση (σχετικό 06), για την οποία σχηματίστηκε η με Α.Β.Μ.: Φ2020/2184 δικογραφία.

Οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου επεισοδίου εκτίθενται στην από 12-06-2020 εγχειρισμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έγκληση μου (σχετικό 07), την οποία κοινοποίησα αρμοδίως, ως κατωτέρω:

 1. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: 23716/15-06-2020
 2. Υπουργείο Δικαιοσύνης: 2003/15-06-2020
 3. Εισαγγελία Αρείου Πάγου: 4524/15-06-2020
 4. Ελληνική Αστυνομία – Αρχηγός: 24985-Β/15-06-2020
 5. Ανώτερη Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου (ΑΑΔΔ): 6004-15-715 / 15-06-2020

Ένεκα του ανωτέρω αναφερομένου επεισοδίου κλήθηκαν οι μάρτυρες που είχε ο Ιωάννης Μανουσέλης αναφέρει για να καταθέσουν στο Πταισματοδικείο Ρόδου την 14-09-2020 και τούτοι είναι οι εγκαλούμενοι Γεώργιος Βονάκης και Εμμανουήλ Πελαρδής.

Ο πρώτος εγκαλούμενος, Γεώργιος Βονάκης, δήλωσε ενόρκως, (σχετικό 08):
«Έχω το συνεργείο μου στο εμπορικό κέντρο Μανουσέλη και απέναντι στο δρόμο έχει ο κ. Σπανός μια αποθήκη και ο κ. Μανουσέλης τα οικόπεδα του. Την ημέρα του συμβάντος ήταν Σάββατο, στις 6/6/2020 και βρισκόμουν στην περιοχή Ασγούρου, στο 7ο Χλμ Ρόδιυ – Λίνδου. Γινόταν κάποιος καθαρισμός μπαζών από το οικόπεδο του κ. Μανουσέλη. Ο  κ. Σπανός ήρθε την ώρα που απομακρύνανε τα μπάζα και έβγαζε φωτογραφίες και τραβούσε βίντεο. Λογοφέρανε, ο κ. Μανουσέλης με τον κ. Σπανό και τους είδαμε να είναι πιασμένοι στα χέρια. Πήγαμε κοντά και είδαμε τον κ. Σπανό να έχει πιάσει τον κ. Μανουσέλη από τον λαιμό και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Μετά έφυγε ο κ. Μανουσέλης και έκανε μήνυση κατά του κ. Σπανού».

Ο δεύτερος εγκαλούμενος, Εμμανουήλ Πελαρδής , δήλωσε ενόρκως, (σχετικό 09):
«Εργάζομαι στο συνεργείο του Γεωργίου Σμαραγδιού, στην περιοχή Ασγούρου. Στις 6/6/2020 καθόμουν στο συνεργείο του κ. Βονάκη, που βρίσκεται στο 6ο χλμ Ρόδου – Λίνδου. Είδα τον κ. Σπανό με τον κύριο Μανουσέλη από το λαιμό. Δεν θυμάμαι ακριβώς το βρισιές ειπώθηκαν παρά μόνο ότι τον είχε πιάσει από το λαιμό. Τους σταμάτησαν οι εργάτες που καθάριζαν την περιοχή λέγοντας τους «σταματήστε  είστε μεγάλοι άνθρωποι». Μετά έφυγε ο κ. Μανουσέλης και έκανε μήνυση κατά του κ. Σπανού».

Δεν έχει οικόπεδα ο Ιωάννης Μανουσέλης στην περιοχή όπου έγινε το επεισόδιο και συγκεκριμένα στο σύνορο της 81 και 84 ΚΜΓΡ.
Δεν τραβούσα βίντεο.
Έβγαλα φωτογραφία τον επιτιθέμενο κατά εμού Ιωάννη Μανουσέλη, την στιγμή που κινούνταν εναντίον μου (σχετικό 10).
Δεν ήμασταν, με τον Ιωάννη Μανουσέλη, πιασμένοι στα χέρια.
Εκείνος με έπιασε από το πουκάμισο (σχετικό 11) και με γρονθοκοπούσε σείοντας αυτό, στο σαγόνι (σχετικό12).
Δεν απείλησα τον Ιωάννη Μανουσέλη ότι θα τον σκοτώσω.
Υπόθεση έκανα.   Του είπα,  «Αν».    «Αν σηκώσω το χέρι μου, θα σε σκοτώσω».
Δεν ήρθε κοντά μας, κανένας απολύτως.
Δεν έπιασα τον Ιωάννη Μανουσέλη από το λαιμό.
Δεν σήκωσα κανένα χέρι μου επάνω του. Τον υπέμενα οπισθοχωρώντας, κοντά τριάντα (30) μέτρα  για να καταλαγιάσει η οργή και αλλοφροσύνη του.
Δεν μας σταμάτησε κανένας απολύτως. Κανείς απολύτως δεν ενεπλάκη μεταξύ μας, ούτε και κανείς απολύτως μας πλησίασε για να μας χωρίσει.
Δεν μας είπε κανένας εργάτης: «σταματήστε είστε μεγάλοι άνθρωποι».
Δεν υπήρχαν εργάτες που καθάριζαν την περιοχή, αλλά ένας εκσκαφέας και δύο φορτηγά, με τους οδηγούς αυτών.
Δεν ειπώθηκε καμία απολύτως βρισιά από μέρους μου.

Το συμβάν της 06-06-2020 με τον Ιωάννη Μανουσέλη για το οποίο ενόρκως ψευδομαρτύρησαν κατά εμού οι εγκαλούμενοι, ήταν στημένο και προφανώς αυτά τα οποία ψευδομαρτύρησαν ήθελαν οι ηθικοί αυτουργοί που το έστησαν να  συμβούν, από μέρους μου.

Τούτο προκύπτει:
Από την ομολογία του Ιωάννη Μανουσέλη, μόλις του είπα  «Αν σηκώσω το χέρι μου, θα σε σκοτώσω», ότι «αυτό περίμενα να ακούσω θα σου κάνω μήνυση έχω και μάρτυρες».
Από την ίδια την ψευδή στο σύνολο της κατάθεση του Ιωάννη Μανουσέλη (σχετικό 06) στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου την 06-06-2020.
Από τις ψευδείς καταθέσεις και την εν συνόλω παράνομη συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων που επιλήφθηκαν του συμβάντος και αναφέρω στη  έγκληση μου που κομίζω συνοδεία της παρούσης ως (σχετικό 07).
Από το με αριθμό πρωτοκόλλου 1046/1/17-α΄ της ημερομηνίας 06-06-2020 (σχετικό 13) έγγραφο του αστυνομικού Τμήματος Ρόδου προς τον Ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου στο οποίο αναφέρεται η επιλήψιμη προκατάληψη: 
«Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι στον ανωτέρω προκλήθηκαν εκδορές στο λαιμό από πίεση με το χέρι».
Από το με αριθμό πρωτοκόλλου 400/10-06-2020 (σχετικό 14) έγγραφο του Πταισματοδικείου Ρόδου προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, με το οποίο ζητάει την Ιατροδικαστική έκθεση που αφορά τον Ιωάννη Μανουσέλη.
Από την  απάντηση της  Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου (σχετικό 15)  προς το Πταισματοδικείο Ρόδου και η οποία έχει ως ακολούθως:
«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού εγγράφου, σας ενημερώνουμε ότι ο Μανουσέλης   Ιωάννης του Κωνσταντίνου,
δεν παρουσιάστηκε/ανευρέθη για ιατροδικαστική εξέταση».

Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι συντονίστηκαν, σε ένα στημένο και προετοιμασμένο συμβάν κατά εμού με ψευδείς ένορκες καταθέσεις, παράνομες ενέργειες και ανύπαρκτα και  ψευδή περιστατικά, επίορκοι αστυνομικοί με τον Ιωάννη Μανουσέλη και τους εγκαλούμενους, διά της παρούσης, ψευδομάρτυρες. 

Επιπρόσθετα αναφέρω ότι:
Επειδή ο πρώτος εγκαλούμενος δηλώνει αμετανόητος και ανυποχώρητος στις παράνομες και απρεπείς ενέργειες και  συμπεριφορές του, προέβηκα στην με αριθμό κατάθεσης 256/26-06-2020 (σχετικό 16) αίτηση μου στο Τμήμα των Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Ρόδου, ώστε το συγκεκριμένο Δικαστήριο να ρυθμίσει την μεταξύ μας κατάσταση, μα και γενικότερα την δυσμενή μακροχρόνια κατάσταση που έχει δημιουργήσει  ο πρώτος εγκαλούμενος με τα απόβλητα του στο κτιριακό μας συγκρότημα στο 5Χλμ Ρόδου – Λίνδου στην περιοχή Σγουρού.
Τούτη η αίτηση ορίστηκε να συζητηθεί στο ακροατήριο των Ασφαλιστικών Μέτρων στο κατάστημα του Πρωτοδικείου Ρόδου την 12-10-2020 και ώρα 9:00, όπου και παραστάθηκε έχοντας ετοιμάσει το σχετικό προς κατάθεση επί έδρας Σημείωμα μου, (σχετικό 17).
Ο πρώτος εγκαλούμενος παραστάθηκε δια του δικηγόρου του και ζήτησε αναβολή της συζήτησης της αίτησης μου, η οποία έγινε δεκτή και ορίστηκε νέα δικάσιμος η 15-12-2020.
Στο ανωτέρω αναφερόμενο και προσκομιζόμενο ως σχετικό 17 Σημείωμα μου αναφέρω στην τρίτη (3η) σελίδα αυτού:
«Στη φωτογραφία που Σας κομίζω ως (Νέο σχετικό 06) στις 18-08-2020 φαίνεται να μου έχει αποκλείσει και πάλι το αυτοκίνητο μου. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτή που συνεχίζεται και που αποτυπώνω σε φωτογραφίες μόνο εκείνες που κρίνω πολύ προκλητικές, όπως η συγκεκριμένη η οποία έγινε σε ώρα που γνώριζε ότι θα έφευγα με το αυτοκίνητο μου και προς τούτον ακριβώς τον λόγο με έκλεισε με αυτοκίνητο συνεργάτης του και χρειάστηκε να επιστρατεύσω την υπομονή και καρτερία μου για να απεγκλωβιστώ, καθώς καθόταν απέναντι και παρακολουθούσε χαιρέκακα να δει την αντίδραση μου για την συγκεκριμένη ενέργεια επισκέπτη του, ο οποίος καθυστέρησε επισταμένα και προκλητικά να με απεγκλωβίσει».

Ο ανωτέρω αναφερόμενος αποκλεισμός – εγκλωβισμός του αυτοκινήτου μου για να μην μπορέσω απρόσκοπτα να ξεμπαρκάρω και να πάω στη δουλειά μου με το αυτοκίνητο μου, οφείλετε στον δεύτερο  εγκαλούμενο ο οποίος πλέον ότι επίτηδες πάρκαρε στο συγκεκριμένο σημείο με το μπλέ αυτοκίνητο του, όπως  φαίνεται στη φωτογραφία που αναφέρεται στην ανωτέρω ενότητα και Σας κομίζω διά της παρούσης ως (σχετικό 18), άργησε χαρακτηριστικά και προκλητικά να με απεγκλωβίσει και όταν αυτό έπραξε μόρφαζε και μουρμουρούσε προς εμένα με ακατάληπτες φράσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία προς αποφυγή επεισοδίου.
Στη συγκεκριμένη δε φωτογραφία της 18-08-2020 συμπληρώνεται ο αποκλεισμός μου από χορτοκοπτικό και άλλο αυτοκίνητο του πρώτου εγκαλούμενου, παρά το γεγονός ότι είχα εναποθέσει εκεί τον κουβά, όπως στην φωτογραφία φαίνεται ακριβώς για τον λόγο της αποφυγής του εγκλωβισμού μου.

Ένεκα των όλων όσων ανωτέρω στην παρούσα εκθέτω,   εγκαλώ   τους Γεώργιο Βονάκη και Εμμανουήλ Πελαρδή κατά άρθρο 224 του Ποινικού Κώδικα.

Επισυνάπτονται της παρούσης τα συνολικά δεκαοκτώ (18) σε αυτήν αναφερόμενα και επικαλούμενα σχετικά ντοκουμέντα.

Ρόδος 29-10-2020

Με τιμή
Ο εγκαλών

Θωμάς – Δημήτριος Χρήστου Σπανός

SpTh Ypografi 180x122

 

.

.

.

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos