+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Όπως στο κύριο άρθρο της παρούσης ενότητας με τίτλο: Μαφία Ρόδου σας πληροφόρησα, κάτι που είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεται, πιθανόν όχι με λεπτομέρειες και αποδείξεις, όπως στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, η μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής έχει ιώβεια υπομονή, πολύ μεγάλη επιμονή, υπέρμετρη αδιαλλαξία, ανεκδιήγητη υπεροψία, αχαλίνωτη απληστία…  και πολλά άλλα ‘’χαρίσματα’’, που δεν είναι της παρούσης με τα οποία δημιουργεί το μέλλον, για τα ‘’καμάρια’’ της. 


Η μεταπολίτευση μας κόμισε χαλάρωση, θεσμών, αρχών, αξιών, παραδόσεων και η μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής άδραξε την ευκαιρία, νομιμοποίησε τις παρανομίες της και άρχισε να απομυζά το νησί συλλέγοντας ανορθόδοξα και παράνομα όλη τη διασπάθιση δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου που εκείνη μεθόδευε, βγάζοντας τα απωθημένα της, για όσα υπέστηκε  από τη δωσίλογη και ποταπή φύση της.

Η μεταπολίτευση την όρισε αρχηγό στο νησί, ο λόγος της μπορεί να μην είναι συμβόλαιο, είναι όμως ο νόμος σε αυτό.
Η Ε.Υ.Π. είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της.
Εκείνη ορίζει, εκείνη χαρακτηρίζει και όλοι μαζί τρέχουν εκ των υστέρων να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα της για να κερδίσουν την εύνοια της. Η μεταπολίτευση νομιμοποιώντας της παρανομίες της,  της προσέδωσε τεράστια οικονομική δύναμη, μέσα από την ανοικοδόμηση του νησιού, που για αυτό της αξίζουν έπαινοι.
Οικοδόμησε για να ιδιοποιηθεί και να ξεπουλήσει το νησί και γκρέμισε ανθρώπινες αξιοπρέπειες, διέλυσε οικογένειες, κατέστρεψε κάθε τι έντιμο και άξιο.
Ευτέλισε και απαξίωσε την ανδρική φύση. Θεωρεί τον ανδρικό πληθυσμό άχρηστο και ανίκανο.
Έχει πολλά και μεγάλα αρνητικά βιώματα που τα εξωτερίκευσε με περισσό ζήλο κατά των Ροδίων πολιτών ευτελίζοντας τους και ταπεινώνοντας τους, τον έναν μετά τον άλλο, μη αφήνοντας κανέναν να της ξεφύγει πριν η ίδια αποδημήσει εις Κύριο.

A
γαπητοί αναγνώστες.
Είναι στην ανθρώπινη φύση μας, να επαιρόμαστε για τα κατορθώματα μας.
Σπάνια οι άνθρωποι εφαρμόζουν αυτό που λέμε το πήρε μαζί του, δεν το εκμυστηρεύτηκε σε κανένα, εκείνος μόνο ξέρει.
Η μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, προφανώς με επιστράτευσε, για να αναδείξω τα κατορθώματα της, μιας και η ‘’ταπεινότητα’’ της, δεν της το επιτρέπει.
Εν προκειμένω, μιας και με την αδιαλλαξία της και την υπεροψία της, μου έκανε την τιμή αυτή, παρακαλώ λάβετε γνώση του πανούργου, και νοσηρού μυαλού της, μέσα από τα μακροχρόνια, ενδεικτικά αναφερόμενα, κατά εμού, μέσω των υποχείριων της,  έργα της.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ανατρέξτε παρακαλώ στις επί μέρους ενότητες των υποχείριων της, πρωτίστως αυτών που είναι   συνιδιοκτήτες    με τον   κανακάρη   της στο αυθαίρετο και κατεδαφιστέο κτίριο με την ληγμένη 246/98 οικοδομική άδεια της 80Α κτηματολογικής μερίδας γαιών Ρόδου και δευτερευόντως σε μερικούς από εκείνους που προσέτρεξαν να της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ώστε να της αποδείξουν ότι είναι πιστοί υπήκοοι τυφλά υπάκουοι στην ‘’Αυτοκρατορική Αφεντιά της’’ και να κερδίσουν τα εύσημα μεταφρασμένα κυρίως σε χάρες και οικονομικά ανταλλάγματα, προκειμένου να με καταβάλλει και να μου υφαρπάξει την ιδιοκτησία μου για να νομιμοποιήσει την όμορη παράνομη του κανακάρη της.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Ευχαριστώ, για την προσοχή σας.

Ρόδος 21-07-2018

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos