+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Η κατάσταση με τη Μαφία της Ρόδου, τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, την οικογένεια Μαντζόν και δη τη μαμά τους Αλεξάνδρα και τον κανακάρη τους Ανδρέα, έχει ξεφύγει, παντελώς και ανεπίστρεπτα. Παρά τις περί του αντιθέτου, προσπάθειες μου.
Όπως και με άλλα άρθρα στον παρόντα διαδικτυακό τόπο σας έχω ενημερώσει, με παλεύουν πολλά χρόνια.
Όλα αυτά τα χρόνια εγώ απλά υπομένω και απευθύνομαι στο θεσμό της Δικαιοσύνης για προστασία μου. Μάλιστα από τις 12-01-2009 στο ανώτατο επίπεδο της Ελληνικής Δικαιοσύνης και δη στο Ύπατο Αξίωμα του Θεσμού της Εισαγγελίας, στον Γενικό Εισαγγελέα Του Αρείου Πάγου.
Από τότε  μέχρι και σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, με τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές να είναι απλοί θεατές των κατά εμού δρώμενων και μάλιστα, όπως προσφάτως σας έχω εκθέσει να παρανομούν προς όφελος των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής και εις βάρος εμού, όπως επί παραδείγματι:

 1. Η Πρόεδρος Εφετών Δωδεκανήσου Θωμαΐτσα Πατρώνα
 2. Ο Κτηματολογικός Δικαστής Αναστάσιος Κατσαφυλλούδης
 3. Η Ειρηνοδίκης του Ειρηνοδικείου Ρόδου Φωτεινή Βαρβάρα Σκούφου.
 4. Και όχι μόνον.

Πρόσφατα βλέποντας αυτό το αδιέξοδο, από την μία να βάλλομαι από τη Μαφία της Ρόδου και από την άλλη εκείνοι στους οποίους προσφεύγω για προστασία μου, να παρανομούν εις βάρος μου, πήρα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με την μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, ώστε να δώσω ένα τέλος σε αυτήν την βαριά αρρωστημένη κατάσταση.
Την κάλεσα στο τηλέφωνο στις 22-08-2018, για μια περί τούτου συνάντηση και μου είπε να την ξανά καλέσω στις 04-09-2018, για επικύρωση της συνάντησης, την επομένη 05-09-2018. Την κάλεσα στις 11:00 της 04-09-2018 όπου μετά από σύντομη συνομιλία που αποσκοπούσε στο να μάθει ποιος δικηγόρος μου γράφει, προφανώς για να τον τακτοποιήσει, κατά πως εκείνη ξέρει, αυτά που απευθύνω στον Άρειο Πάγο και της απάντησα ότι μόνος μου απευθύνομαι, μου είπε, εξωτερικεύοντας τον αληθινό χαρακτήρα της, επί λέξει: «Να πάς στο Διάολο και ακόμη παραπέρα», με το ανάλογο οργισμένο ύφος και μου έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο, χωρίς να προλάβω να της απαντήσω.
Της απαντώ, ομολογώ, μετά από σώφρονα σκέψη, δια της παρούσης: Όσους μας μισούν και όσους μας αγαπούν ο ΘΕΟΣ ας τους συγχωρήσει.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Εκκρεμεί ακόμη μια επιστολή μου προς την μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής και είναι αυτή με θέμα: «Διαφέντευση Δωδεκανησιακής Δικαιοσύνης», και προς την ίδια, που ακόμη δεν της την έστειλα. Τούτο διότι το υπ’ αριθμόν 1188/09-10-2017 προς τούτο αίτημα μου στο Πρωτοδικείο Ρόδου για χορήγηση νομικής βοήθειας Δικαστικού επιμελητή απορρίφτηκε με ανυπόστατη δικαιολογία και ήταν και η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος, σε μια σειρά άλλων παράνομων απορρίψεων, του Πρωτοδικείου Ρόδου, προκειμένου να κινηθώ κατά της Μαφίας της Ρόδου, των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής  και  των υποχείριων τους, ενώ την  έχω ήδη στείλει προς:  

 1. Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2231/13-10-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 2. Την Γενική Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 939/11-10-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 3. Τον Αντεισαγγελέα Εφετών Σύρου Κύριο Οικονόμου Γεώργιο Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 4. Το Εφετείο Δωδεκανήσου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 657/06-10-2017) Δια αυτοπρόσωπης επίδοσης.
 5. Την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου Δια έκθεσης εγχειρήσεως.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Οι  τηλεφωνικές μου επικοινωνίες, παρακολουθούνται και όχι μόνον αυτές και όχι μόνον από θεματοφύλακες, που να βρεθούνε άλλωστε τούτοι;
Η ‘’ευγενής’’ απάντηση της, που εκφράζει τον διακαή πόθο της, σας βεβαιώνω είναι εντολή, προς αυτούς που μας άκουγαν, μιας και οι περισσότεροι είναι εντολοδόχοι της.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Οι αναρτήσεις μου σε τούτο τον διαδικτυακό τόπο είναι αποτέλεσμα εξώθησης και μόνον. Κυρίως δε, για προστασία μου.
Σταδιακά έφτασα να αναρτήσω και τις παρανομίες των θεματοφυλάκων και υπηρετών της Θέμιδας.
Ευρίσκομαι σε αδιέξοδο, από τη μια η Μαφία της Ρόδου, τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, η οικογένεια Μαντζόν να επιδιώκει επιτακτικά πλέον την φυσική μου εξόντωση και από την άλλη η απραξία και η αδιαφορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, να περιμένει τούτη τη φυσική εξόντωση μου, για να λυτρωθεί και να ανακουφιστεί.
Κανείς δεν τολμά να αναδείξει το αυθαίρετο και κατεδαφιστέο κτίσμα του κανακάρη των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, ώστε να αναδειχθεί η γενεσιουργός αιτία όλων των διαχρονικά δεινών μου και να τιμωρηθούν, έστω κάποιοι υπαίτιοι, προς συμμόρφωση, γνώση και παραδειγματισμό.
Περιμένουν όλοι την φυσική μου εξόντωση, μιας και η μακροχρόνια και αδιάλειπτη  εξώθηση μου, κυριολεκτικά στα άκρα, με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ έως και σήμερα δεν καρποφόρησε, να εκμαιεύσει την οργή μου και να βρεθώ υπόλογος.       

Αγαπητοί αναγνώστες.
Σήμερα, ιδίως το παρόν άρθρο, είναι ένεκα εξώθησης και για προστασία μου.
Ωστόσο, αν ω μη γένοιτο, το απευκταίο γεγονός της φυσικής μου εξόντωσης, από το οιοδήποτε ‘’τυχαίο’’ περιστατικό, πρόκειται να οφείλετε στην απραξία των υπηρετών της Θέμιδας που δεν ενεργούν μετά από όλα όσα τεκμηριωμένα τους γνωστοποιώ, μάλιστα στο ύψιστο επίπεδο, αυτό του Αρείου Πάγου.

Ενημερωτικά δε και επιπρόσθετα, πρέπει να σας γνωστοποιήσω και επιστολή μου, με ημερομηνία 25-05-2017, δια μέσου της οποίας διαμαρτυρόμουν έντονα, επικαλούμενος την αιδώ που θα έπρεπε να διακατέχει όσους ελάμβαναν γνώση της, μάταια βέβαια, προς:

 1. Τον Διοικητή της ΑΑΔΕ (Αριθμός Πρωτοκόλλου Γραφείου Διευθυντή: 0003490/31-05-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 2. Τον Υπουργό Οικονομικών (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 01210/31-05-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 3. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2079/26-05-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 4. Την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1496/13-07-2017) Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.
 5. Την Γενική Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4785/31-05-2017) Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.
 6. Τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (Αριθμό Πρωτοκόλλου: 3429/30-05-2017) Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.
 7. Την Πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6286/06-06-2017) Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.
 8. Τον Αντεισαγγελέα Εφετών Σύρου Κύριο Οικονόμου Γεώργιο Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.
 9. Την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου (Δια έκθεσης εγχειρήσεως)
 10. Τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Ρόδου  (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30707/26-05-2017) Δια αυτοπρόσωπης επίδοσης.


Κοινοποιούμενη προς:

 1. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: Φ8/33/569/30-05-2017) Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.
 2. Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1602/31-05-2017) Αποστολή με τηλεομοιότυπο (fax) και ΕΛ.ΤΑ.

Ως και φυσικά, διά της υπ’ αριθμόν 948Α Έκθεσης Επίδοσης της δικαστικής επιμελήτριας Παρασκευής – Τσαμπίκας Ν. Χρυσανθή, στη μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, την Αλεξάνδρα Μαντζόν. 


Αγαπητοί αναγνώστες.
Αν και από όλους τους ανωτέρω επικαλέστηκα την αιδώ τους, εν τούτοις εισέπραξα, κατά πως φαίνεται, εκ του αποτελέσματος,  παντελή αδιαφορία.
Το μόνο που σκέπτονται όλοι είναι, όσον αφορά το πρόσωπο μου, ποιος είσαι εσύ;
Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα όσα τεκμηριωμένα τους απευθύνομαι.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η κατάντια μας.
Όσον αφορά δε τους ‘’ευσεβείς πόθους’’ των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής και δη της μαμάς τους.
Ευελπιστώ, πως με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ, αυτοί δεν πρόκειται να ευοδωθούν.

Ρόδος 05-09-2018

Με εκτίμηση
Θωμάς Χ. Σπανός.-

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos