+30.6946696310                      info@spanosthomas.eu                      live:.cid.912cd03ac5bb338a                    

Αγαπητοί αναγνώστες.
Στο άρθρο Μαμά: Αλεξάνδρα Μαντζόν Σας ανέφερα ότι οι παρανομίες μερίδας των υπηρετών της Θέμιδας στο νησί, στους οποίους ενίοτε μάταια προσφεύγω για προστασία μου και για απονομή δικαίου, με οδήγησαν να απευθυνθώ στην μαμά των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής, μήπως και βρω λύση και βγω από το αδιέξοδο στο οποίο έχω δεκαετίες τώρα οδηγηθεί και εγκλωβιστεί.
Η προσπάθεια μου αυτή δεν καρποφόρησε, αλλά αντιθέτως δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, τοποθετώντας με πλέον εν μέσω των συμπληγάδων πετρών της τοπικής Δικαιοσύνης και της Μαφίας της Ρόδου, των κατάλοιπων της Ιταλικής κατοχής.
Εμμένω σταθερά στην συνεκμετάλλευση της περιοχής από την οποία δεν θέλω να φύγω.
Ωστόσο, ένεκα του μακροχρόνιου αδιεξόδου και επειδή τα χρόνια έχουν παρέλθει πλέον για εμένα και επειδή υφίσταμαι μεγάλη πίεση προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να ενδώσω στο να πουλήσω την ιδιοκτησία μου εάν και εφόσον ικανοποιηθώ αναλόγως.
Στις 17-04-2019 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ο αρχιτέκτονας μηχανικός Βασίλης Αφαντενός μου κόμισε προφορική πρόταση να μου κτίσουν αντιπαροχή τις μελλοντικές ιδιοκτησίες μου, χωρίς καμία όμως άλλη συνέχεια, κάτι που καταδεικνύει ότι δεν ήταν κάποια σοβαρή πρόταση  που να την εννοούσαν.
Επειδή εισέπραξα ακόμη μια άδικη Δικαστική απόφαση εις βάρος μου, θεραπεύσιμη βέβαια, αισθάνθηκα πλήρη απογοήτευση από το Θεσμό της Δικαιοσύνης και κυρίως από Εκείνους που ισχυρά έχω ερεθίσματα ότι την ελέγχουν και την καθοδηγούν αθέατα.
Μπορεί να μην ήταν κάποια απόφαση που μου επέφερε κάποια βλάβη μη θεραπεύσιμη, ωστόσο έπληξε πολύ βαριά την πίστη μου στην τοπική Δικαιοσύνη, προσδίδοντας μου την  κατεύθυνση να προσπαθήσω να βρω λύσεις μακριά της.
Στις 14-05-2019, με αφορμή τα ανωτέρω,  απευθύνθηκα στον αρχιτέκτονα μηχανικό Βασίλη Αφαντενό ηλεκτρονικά προκειμένου να δοθεί κάποια λύση και διέξοδο στα μακροχρόνια αρρωστημένα δρώμενα.
Τούτης της προσέγγισης μου μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Μου προτάθηκε εκ νέου τηλεφωνικά, μα και στην διά ζώσης συνομιλία μου μαζί του στις 17-04-2019 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο να καταθέσω κάποιες προτάσεις.
Στις 17-05-2019 απέστειλα την ζητούμενη πρόταση μου, μέσω και πάλι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον αρχιτέκτονα μηχανικό Βασίλη Αφαντενό και τούτης μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας εδώ και για την πρόταση κυρίως εδώ.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Βασίλη Αφαντενό, προκειμένου να γνωρίσω την τύχη της πρότασης μου,  μου δήλωσε ότι τέτοια πρόταση εγώ δεν την μεταφέρω.
Επειδή είχα επαφή με την συμβολαιογράφο κυρία Χρυσάνθη Μητσού, σχετικά με την έκδοση αντιγράφων των υπ’ αριθμών 9825/13-12-2001,  10164/14-06-2002  και  10165/14-06-2002  συμβολαιογραφικών πράξεων προσυμφώνων αγοραπωλησίας και της παράτασης αυτών.
Επειδή έδειξε ενδιαφέρον η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος να μάθει τι έχει γίνει με τα σχετικά συμβόλαια και της εξιστόρησα το μακροχρόνιο αδιέξοδο μου, με τους ‘’κυρίους’’  που έχω μπλέξει και επειδή της ξεχώρισα κατά τα γενικώς παραδεκτά φημολογούμενα που έχουν υποπέσει στην αντίληψη  μου όσον αφορά το ξεχωριστό ποιόν του χαρακτήρα της θυγατέρας Μαίρης της οικογένειας Μαντζόν και επειδή μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω επιβεβαιωτικό προς τούτο ερέθισμα.
Ένεκα των μόλις ανωτέρω αναφερομένων η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος προσφέρθηκε για μια προσέγγιση, με την θυγατέρα Μαίρη,  την οποία γνωρίζει και έχει καλές σχέσεις μαζί της, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της οικογένειας Μαντζόν.
Επειδή ο αρχιτέκτονας μηχανικός μου δήλωσε ότι την πρόταση μου δεν επρόκειτο να την μεταφέρει, την επέδωσα σε κλειστό φάκελο στις 10-06-2019 στην συμβολαιογράφο Χρυσάνθη Μητσού προκειμένου να την επιδώσει στη θυγατέρα Μαίρη, κάτι που και έπραξε.
Στις 21-06-2019 μετέβηκα στο γραφείο της κυρίας Χρυσάνθης Μητσού, προκειμένου να μάθω νέα της πρότασης μου.
Εκείνη τη στιγμή παρουσία μου κάλεσε τηλεφωνικά την θυγατέρα Μαίρη και εκείνη της δήλωσε ότι την πρόταση μου την έδωσε στην μητέρα της και εκείνη έχει το φάκελο κλειστό και δεν ασχολείται.
Θα τον δώσει στον Ανδρέα και να νοιαστώ από εβδομάδας να μάθω νέα.
Στις 28-06-2019 πήγα στο γραφείο της συμβολαιογράφου κυρίας Χρυσάνθης Μητσού όπου και πήρε παρουσία μου τηλέφωνο την θυγατέρα Μαίρη.
Εκείνη την κατεύθυνε να τηλεφωνήσει στον αδελφό της  και εκείνος είπε ότι δεν σχολιάζει τίποτα και ότι είμαστε σε Δικαστική αντιδικία.
Η συμβολαιογράφος κυρία Χρυσάνθη Μητσού μου μετέφερε και από τις προηγούμενες συναντήσεις μας ότι δεν ενδιαφέρονται για συνεκμετάλλευση αλλά για αγορά και μόνο. Κάτι που έχουν πολλάκις προς εμένα δηλώσει, οι διάφοροι ενδιάμεσοι, αλλά και μόνο δηλώσεις παρέμειναν.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τα κατάλοιπα της Ιταλικής κατοχής, δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να αγοράσουν τις μελλοντικές οριζόντιες ιδιοκτησίες μου, στην 84 ΚΜΓΡ, για να νομιμοποιήσουν την όμορη ιδιοκτησία τους στην 80Α ΚΜΓΡ, ούτε και να συνεργαστούν μαζί μου για την ανοικοδόμηση της περιοχής.
Πρόθεση τους, κατά την πάγια και διαρκή τακτική τους, εκδηλωμένη παντοιοτρόπως, είναι να υφαρπάξουν την ιδιοκτησία μου, καταστρέφοντας με οικονομικά, εξαθλιώνοντας με και εκθέτοντας με κοινωνικά έως και εξαντλώντας με βιολογικά και όχι να την αγοράσουν η να την συν εκμεταλλευτούν μαζί μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Με αφορμή εικάζω τα ανωτέρω δρώμενα και την συγκεκριμένη επιστολή μου σε αυτούς, διά της με αριθμό κατάθεσης 254/04-11-2019 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, κατέθεσαν αγωγή κατά εμού και κατά της Ελένης Καρόφτη του Μερκουρίου η οποία καμία σχέση δεν έχει στα μεταξύ μας δρώμενα. 
Τούτης μπορείτε να λάβετε γνώση πατώντας και εδώ.
Τελικά, ο δρόμος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όσο και αν με έχει απογοητεύσει με τους όποιους εγκαθιδρυμένους σε αυτήν ανεπαρκείς θύλακες της, είναι μονόδρομος.
Διά της υπ’ αριθμόν 1795/18-11-2019 αίτησης μου στο Πρωτοδικείο Ρόδου και διά της υπ’ αριθμόν 1800/19-11-2019 συμπληρωματικής τούτης, κατέθεσα αίτημα χορήγησης νομικής βοήθειας διορισμού δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή, προκειμένου να καταθέσω ανταγωγή και προτάσεις, ως και να εκπροσωπηθώ στην ανταγωγή μου κατά της με αριθμό κατάθεσης 254/04-11-2019 αγωγή της μαμάς και του υιού Μαντζόν.  
Διά της υπ’ αριθμόν 414/19-11-2019 Πράξης του Πρωτοδικείου Ρόδου, διορίστηκε ο δικηγόρος Ρόδου Αναστάσιος  Μπακαλούμας και ο δικαστικός επιμελητής Χρυσόστομος Κόκκαλης, προκειμένου να με συνδράμουν στην διεκπεραίωση της αιτούμενης δικαστικής μου ενέργειας, κατάθεσης ανταγωγής στην με αριθμό κατάθεσης 254/04-11-2019 αγωγή των αντιδίκων μου.

Αγαπητοί αναγνώστες.

Να Σας ενημερώσω ότι:
H άσκηση και επίδοση  ανταγωγής μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020.
H κατάθεση προτάσεων πρέπει να γίνει μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020
H κατάθεση προσθήκης μπορεί να γίνει μέχρι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Δηλαδή, ‘’κοντός ψαλμός, αλληλούια’’.

Η ανταγωγή μου συγγράφεται ήδη και με την εμπρόθεσμη κατάθεσης της, πρόκειται  να έχετε άμεση ενημέρωση.

Ρόδος 23-11-2019

Με εκτίμηση.
Θωμάς Χ. Σπανός.

.

.

.

Design by Thomas C. Spanos